Panzió / GuestHouse


Panziónk Hévíz zöldövezetében, nyugodt, csendes helyen egy panorámás- villa negyedben található - a tófürdőtől 700méterre.

A kisebb családias légkörű szállásokat kedvelő vendégeknek a panzióban  5 stúdió szobát és a kertben egy családbarát Apartman Házat alakítottunk ki. A stúdió szobák 2 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést a hozzájuk tartozó mini konyha étkezővel és hűtővel, fürdőszoba tusolóval, WC-vel, SAT síkképernyős TV-vel, és egy nagy panorámás erkéllyel.
A panzió vendég-szobái légkondicionáltak.

A panzió kertjében lévő különálló "GardenVilla" - ideális hely a családosok számára, mivel itt 2 hálószoba is megtalálható. A család kényelmét a jól felszerelt konyha hűtővel és étkezővel, a tágas nappali és a nagy terasz a kertben biztosítja (4 fő részére 70m2).

Our GuestHouse(B&B) is located in a quiet and still hillside holiday area of Hévíz with a sight of the landscape 700 m from the Lake Spa.
For guests seeking for an accomodation of small and familiar kind we offer 5 studio rooms and a family apartment in the garden. Studio apartments provide a comfortible stay for 2 people with a well-equipped mini kitchen and dining room, satellite TV, bathroom with shower and a large balcony with a wonderful sight.
The separated "GardenVilla" in the garden of the guesthouse is ideal for families with its two bedrooms. This apartment is also provides kitchen with fridge, dining room, a spacy living room and a terrace in the garden (70 qm for 4 people). All room is air conditioning - FREE.